CD’s

Alle cd’s van Josee Koning, Batida en Who’s the Bossa? op een rijtje! Een aantal kun je direct hier bestellen. De meeste kun je ook beluisteren via Spotify en Apple Music.

Doce Presença [2024]
Geproduceerd door viervoudig Grammy-winnaar Ivan Lins!
Met muziek van Ivan Lins, Claudio Lins, Lenine, Chris Wells, Francis Lai, Michel Legrand en Josee Koning. En met meestergitarist Leonardo Amuedo.

BESTEL

Testament, Lennaert Nijgh 75 jaar [2022]
De cd van de gelijknamige theaterproductie. Met Josee Koning, Jim de Groot (zang, gitaar, mondharp), Hans Vroomans (piano, keyboards), Ed Verhoeff (gitaren) en Sjors van der Panne (zang) Het Land van Koning Jan.

BESTEL
Josee Koning, CD Verloren en Gevonden met onbekend werk van Lennaert NijghVerloren en Gevonden, Josee Koning zingt Lennaert Nijgh [2018]
Onbekende teksten van ’s lands grootste tekstdichter op muziek gezet door o.a. Han Kooreneef, Frank Boeijen, Herman van Veen, en Martin Fondse. Met Paskal Jacobsen, Sjors van der Panne, Eric Vloeimans en Batida.

BESTEL

The Chamber Music Project Who’s the Bossa? [2018]
In een verrassende kleine bezetting combineren Josee Koning (zang), Hans Vroomans (piano), de Braziliaanse gitarist Nelson Faria en de Zwitserse cellist Daniël Pezzotti (cello, CH) op unieke wijze bossa nova, jazz en klassiek.

BESTELBem Brasileiro [2007] Josee nam dit album op in Brazilië. Ze zingt o.a. een duet met de Braziliaanse zanger/componist João Bosco. Bem Brasileiro werd in 2008 genomineerd voor een Edison en de Edison Jazzism Publieksprijs.

BESTEL
Josee Koning, CD Verdronken vlinder met tekst van Lennaert Nijgh

Verdronken Vlinder, Josee Koning zingt Lennaert Nijgh [2005] Een eerbetoon aan Josee’s eerste echtgenoot. Opgenomen in Rio de Janeiro met Braziliaanse muzikanten en arrangementen. En met een duet met Boudewijn de Groot. Uitverkocht, luister op Spotify.

Josee Koning, CD Recorded in Rio

Recorded in Rio [2003]
Opgenomen in… Rio de Janeiro! Met o.a. Ivan Lins en gearrangeerd en geproduceerd door gitaarvirtuoos Leonardo Amuedo,

BESTEL


Dois Mundos [1999] Dori Caymmi produceert ook dit tweede solo-album. Opgenomen in Nederland, met o.a. de Braziliaanse zanger /componist Ivan Lins.
Uitverkocht, luister op Spotify.

Tribute to Antonio Carlos Jobim [1995]is Josee’s eerste solo-album. Opgenomen in Los Angeles en geproduceerd door de Braziliaanse componist / arrangeur Dori Caymmi.

BESTEL

Batida, CD Tudo Bem

Tudo Bem [1992] Het derde album van Batida, met prachtige stukken van bandleden Peter Schön en Marcel Schimscheimer, zoals Amazonia, Véjà lá en Tudo Bem. Voor het eerst ook met de vier blazers van de Stylus Horns.

BESTEL
Batida, CD Terra do Sul

Terra do sul [1987] De tekst van het titelstuk is geschreven door de Portugees-Nederlandse zanger Fernando Lameirinhas. Met prachtige composities van bandleden Peter Schön en Marel Schimscheimer.Uitverkocht, luister op Spotify.

Batida, CD Batida

Batida [1983] is het eerste album van de gelijknamige band, opgericht door Josee Koning en Peter Schön. Uitverkocht, luister op Spotify.

Bestel cd’s van Josee Koning

Bestel cd’s door ze aan te kruisen op onderstaand formulier en dit volledig in te vullen. Verstuur het formulier en je ontvangt een e-mail met een bevestiging en een betalingsverzoek voor de cd(‘s) plus de verzendkosten.

Voor het verwerken van deze bestelling worden je gegevens gebruikt. Lees de privacyverklaring.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.