Album Testament uit!

Toen Jim de Groot en ik twee jaar geleden onze tour Testament – Lennaert Nijgh 75 jaar moesten stoppen vanwege corona, besloten we een cd te maken met repertoire uit de voorstelling. En nu is het album er! De eerste single staat al online en vanaf 24 februari staat het op de digitale platforms. De cd kun je nu bestellen via mijn shop en kopen na de voorstelling. Wij zijn trots!

Orginele tekst Testament

Wat dit album extra bijzonder maakt, is de tekst van Testament. Wij gebruikten de originele tekst, zoals Lennaert deze schreef, voordat Boudewijn die aanpaste. Dus, 56 jaar nadat Testament voor het eerst verscheen, is hier de eerste opname van de originele Nijgh-versie. Bijzonder is ook Zoals de Zee, een lied óver Lennaert, geschreven door Belinda Meuldijk en Han Kooreneef.

Testament – Lennaert Nijgh 75 jaar

1 De Rover 2. Zoals de Zee 3. Testament 4. Meisje van zestien 5. IJssalon 6. Het Land van Koning Jan 7. Dag Haarlem 8. Onderweg 9. Eva 10. Als je terug zult komen 11. Wat geweest is, is geweest. Met: Josee Koning (zang), Jim de Groot (zang, gitaar, mondharp), Hans Vroomans (piano, keyboards) en Ed Verhoeff (gitaren). Met speciale medewerking van Sjors van der Panne.