Drop me off in Haarlem!

Maandag 12 februari is de eerste editie van Jazz in De Pletterij: Drop me off in Haarlem!

Op initiatief van jazzbassist Paul Berner en Pletterij-programmeur Arno Duivenstein zat ik eind vorig jaar opeens met een heleboel fantastische Jazzmuzikanten in De Pletterij. Omdat we allemaal in Haarlem wonen, en omdat al dat talent te bundelen om Haarlem Jazz weer op de kaart te zetten!

Bij mij kwamen allerlei herinneringen naar boven van de good old ‘Haarlemse Jazzclub’ in de Zanderzaal. Met die oude, versleten fauteuils waar ik menig legendarisch muzikant heb gehoord. Het was echt een club waar je iedere vrijdag en zaterdag naartoe kon en waar mijn eerste voorzichtige stappen in de jazz heb gezet. En dan is er nu Jazz in de Pletterij, met een maandelijks concert en de maandelijkse sessie Drop me off in Haarlem! Ik verheug me erop!